Üdvözöljük!


6. Kolorfesztivál 
Jegy- és bérletinformációk
 
Online értékesítés kezdete: május 15.
Print jegyértékesítés kezdete: június 1.
 
 
A fesztivál belépődíjas programjaira jegyek és bérletek válthatók online a
 
www.kolorcity.hu/jegy/ oldalon vagy nyomtatott formában a pénztárakban.
 
 
Jegyértékesítési pontok:
 
Egressy Béni Művelődési Központ
 
  3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.
 
  Telefon: 06-48/510- 220
 
  Nyitva tartás:
 
  hétfőtől péntekig 10.00-18.00
 
 
Mezey István Művészeti Központ
 
  3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.
 
  Telefon: 06-48/310- 116
 
  Nyitva tartás:
 
  hétfőtől péntekig 10.00-18.00
 
  szombaton 10.00-14.00
 
  a fesztivál ideje alatt 10.00-18.00
 
 
Tourinform Miskolc
 
  3530 Miskolc, Széchenyi út 16.
 
  Telefon: 06-46/350- 425
 
  Nyitva tartás:
 
  hétfőtől péntekig 08.45-16.30
 
  szombaton 09.00-14.00
 
 
A programok napján a rendezvényhelyszíneken is válthatók jegyek.
 
Lehetséges fizetési módok: készpénz; bankkártya; Erzsébet kártya; OTP, MKB és K&H
SZÉP Kártya, Edenred utalvány 
 
 
Fesztiválbérlet
 
5 napra érvényes: augusztus 7-8, 10-11-12. Kazincbarcika, Csónakázó-tó helyszínen.
 
Formája: plasztikkártya, amely sorszámot és vonalkódot tartalmaz.
 
Az online vásárolt bérleteket a fesztiválprogram első alkalommal történő látogatásakor kötelező plasztikkártyára váltani a helyi pénztárban.
 
 
Bérletár:
 
Early bird (május 15-június 30.): 5500 Ft
 
Teljes árú (július 1-től): 6500 Ft
 
 
Elővételben váltott jegyek:
 
Az elővételes (kedvezményes) jegyár az adott eseményt vagy koncertet megelőző utolsó nap
 
pénztárzárásig, online értékesítésnél előző nap éjfélig történő jegyvásárlás esetén érvényes!
 
 
Információ:
 
Telefon: 06-48/310-116
 
E-mail: info@kolorcity.hu

 Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

A Fitt Barcika elnevezésű program órarendje több korosztálynak: kismamáknak, babáknak, 40 vagy 50 felettieknek, fiatal felnőtteknek vagy éppen speciális mozgásformát igénylő, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget. Baráti társaságok, családok, de egyedül érkezők is remekül érzik majd magukat a vidám, jó hangulatú, csoportos órákon.

– Mára sokak számára egyértelművé vált, mennyire fontos a mozgás. Egyre többen igyekeznek a mindennapi munka mellett valamilyen sportot űzni. Van, aki kikapcsolódásként, a stressz levezetésére vagy egészségügyi okokból vág bele, van, akit a versenyszellem hajt. Más-más a motiváció. Városunkban, büszkén mondhatjuk, hogy nagyon komoly sportélet folyik. Mind az óvodákban, iskolákban, a szakági edzéseken és a szabadidő sportokban is egyre nagyobb az igény a minőségi mozgásra. Szerencsére felkészült testnevelők, edzők élnek Kazincbarcikán és a környéken, akik az utánpótlás nevelésben kiemelt szerepet játszanak. Az élsportban is több területen lehetünk büszkék csapatainkra. A közelgő, hatalmas léptékű, városi sportberuházások még inkább segítik majd ezt a szakmai munkát és a szabadidősport is nagyobb teret kaphat. Kiváló utánpótlásbázis lehetünk a nagy klubok számára, megalapozva és perspektívát adva a fiataloknak a kitűzött sportcélok elérésében.


Fotók: Archív/2016 - Zele Tímea

Az új, egész éves, ingyenes programsorozat azok számára biztosít lehetőséget a sportolásra, akik épp keresik a megfelelő mozgásformát, vagy anyagilag nem engedhetik meg maguknak az eszközök megvásárlását, a csoportos vagy egyéni edzéseken való részvételt, esetleg egészségügyi problémák miatt speciális foglalkozásra van szükségük vagy csak szeretnének tovább fejlődni. Az órák során kiváló oktatók adnak ízelítőt a különféle csoportos óratípusokból, mozgásfajtákból, mindemellett táplálkozási és életmód tanácsokkal látják majd el a résztvevőket. Ez az ún. tömegsport program számtalan lehetőséget rejt magában a betegségek lehetséges megelőzésétől kezdve a közösségben, csapatban való mozgás és jókedv testre és szellemre gyakorolt hatásán át. A „Fitt Barcika” már akkor sikeresnek mondható és eléri célját, ha reggel frissebben, üdébben ébredünk fel vagy vidám, élményteli pillanatokat szerzünk az edzések alkalmával - mondta Szitka Péter polgármester.


A csoportos órák első körben az Egressy Béni Művelődési Központban, a Kazincbarcikai Fedett Uszodában és az Irinyi Tornacsarnokban kerülnek megrendezésre.Aki az edzésekre biztos helyet szeretne, az előzetesen jelentkezhet a sportszervezes@barcikaart.hu címen. A jelentkezés a program indulásakor nem kötelező.