TOURINFORM KAZINCBARCIKA

Tourinform Kazincbarcika.jpg
Cím: 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.
Telefon/fax: 36-48/311-583
E-mail: kazincbarcika@tourinform.hu
Web: www.itthon.hu, www.tourinform.hu, www.gotohungary.com

Irodavezető: Heidrich Zsolt
Mobil: 36-20/489-0169

HUNGARY CARD

További információk a HUNGARYCARD-RÓL

Most 10% kedvezmény!

Nyitva tartás

június 1-jétől augusztus 31-éig
hétfő-péntek: 09.00-18.00
szombat: 09.00-14.00
vasárnap zárva
 
szeptember 1-jétől május 31-éig
hétfő-péntek: 09.00-17.00
szombat-vasárnap zárva

A Tourinformról

A Tourinform-iroda nem utazási iroda, hanem egyfajta bemutatóterem, amely elsősorban a település, a kistérség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a helyi, a kistérségi, a régiós és az országos turisztikai kínálattal egyaránt találkozik.
A Tourinform-iroda feladata a turisztikai látnivalókról, szolgáltatásokról, programokról, lehetőségekről, a belföldi és külföldi turisták versenysemleges, naprakész, átfogó informálása, a működési terület, a gyűjtőterület településeinek megismertetése, jó hírének erősítése.
A Tourinform-iroda non-profit tevékenységet folytat; az iroda nem profittermelő vállalkozás!

Szolgáltatások

A Tourinform Kazincbarcika irodában megtalálható a Magyar Turisztikai Ügynökség valamennyi nemzeti és regionális kiadványa; megyék, régiók, kistérségek, települések bemutatkozó anyagai; éves eseménynaptárok; szálláshelyek ajánlatai; térképek és prospektusok. Megvásárolhatók a Magyar Turizmus Kártya különféle változatai; illetve az iroda jegyárusítással is foglalkozik: a kazincbarcikai és térségbeli eseményeken túl a Ticketportal jegyértékesítő hálózat partnereként Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország programjaira, nagyrendezvényeire, fesztiváljaira, attrakcióira is kínál jegyeket.
© Barcika Art Kft. 2015 | valentdesign | code by zebdesign.hu