A Barcika Art Kft. kommunikációs központjában dolgozó szakemberek média- és marketingtevékenységet végeznek.

A cég kiadásában jelenik meg Kazincbarcika és a térség kulturális és közéleti hetilapja a Kolor7. Az ingyenes, színes, péntekenként megjelenő újság 35 000 példányban kerül a kazincbarcikai postaládákba és a régió negyvennégy településére.

A KVTV (Kazincbarcikai Városi Televízió) Kazincbarcika mellett a térség 47 településén fogható. A televízió műsorszerkezetének alapja a hetente csütörtökönként 18.00 órától jelentkező Híradó, amely a városi eseményeket dolgozza fel rövid tudósítások, képes hírek formájában.

A keddenként 17.30-tól képernyőre kerülő Presszó élő beszélgetős műsorral várja a nézőket a képernyő elé, amelyben komolyabb közéleti; valamint könnyedebb, szórakoztató témával kapcsolatban szólaltatnak meg egy-egy vendéget.

A Presszó különkiadásában nyaranta a Kolorfesztivál eseményeit, történéseit feldolgozó FesztiválTV kerül adásba.

A hetente jelentkező műsorok mellett havonta egyszer jelentkezik a ZOOM, a közéleti témákat feldolgozó riportműsor pénteken 18.00 órától.

Az önkormányzat munkaterv szerinti képviselő-testületi ülései a stúdióból bejátszva kerülnek adásba az ülés napján. A Testületi naplóban a munkaterv szerinti képviselő-testületi ülésről tudósítanak a tanácskozást követő hétfőn 18.00 órától.

A nagy közérdeklődésre számot tartó városi eseményekről - pl. nemzeti ünnepi programok, önkormányzati ünnepségek - a Helyzetkép című műsor számol be vágatlanul - visszaadva az eredeti rendezvény hangulatát és minden egyes történését az eseményt követő pénteken 18.00 órától.

A műsorok ismétlésére aznap éjfélig, majd másnap 5.00-8.00- ig kerül sor, illetve hétvégén 8.00-tól 14.00 óráig és 17.00-20.00 óráig a heti műsor újranézhető.

A műsorok és az ismétlések között a hét minden napján képújság olvasható, ahol közérdekű információk és hirdetések segítik a lakosság tájékoztatását.

A médiatermékek online felületen is megjelennek az opont.hu hírportálon. A hírportál folyamatosan frissülő híreivel, információival, programajánlataival mindenki naprakész képet kaphat Kazincbarcika és a térség életéből. A Barcika Art Kft. minden kommunikációs felületén biztosított a hirdetési lehetőség. Kérje egyedi ajánlatunkat a kolor7@barcikaart.hu címen!

Elérhetőség:

Kommunikációs Központ 3700 Kazincbarcika, Pollack Mihály út 32-34.

E-mail: szerkesztoseg@barcikaart.hu

Mobil: 06-20/479- 4351

© Barcika Art Kft. 2015 | valentdesign | code by zebdesign.hu